Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelijalla täytyy olla kokemusta sekä uusin tieto rakenteista ja rakentamiseen liittyvistä määräyksistä. Asiakkaamme edellyttävät meiltä myös yhteistyökykyä ja joustavuutta. Meillä on ammattitaitoinen ja taitava henkilöstö vaativaankin rakennesuunnitteluun.

Rakennuskohteella on oltava vastaava rakennesuunnittelija. Vastaava rakennesuunnittelija vastaa hankkeen rakennesuunnittelusta kokonaisuudessaan ja hyväksyy ja toimittaa edelleen rakennusvalvontaviranomaiselle kohteen muiden mahdollisten rakennesuunnittelijoiden suunnitelmat ja laskelmat. Talopaketti kohteissa yleensä kohteen perustussuunnittelija toimii vastaavana rakennesuunnittelijana.

Erikoisalan kokonaisuudesta vastaavan suunnittelijan on oman suunnittelutehtävänsä lisäksi huolehdittava siitä, että erillistehtävinä laaditut rakenteiden, rakennusosien tai järjestelmien suunnitelmat muodostavat keskenään toimivan kokonaisuuden.

Annamme myös teknisiä lausuntoja vakuutusyhtiöille ja asianajotoimistoille.

Yrityksellämme on käytössään rakennesuunnittelussa mm. Autocad 2013/Rak 7, FEM-Design 3D Structure, Frame Analysis, BETONexpress, Jigi.